logo
Published on Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete (http://voroskereszt-heves.hu)

Támogatók és partnerek a donorszervezésben

By Bea
Létrehozva 03/12/2008 - 10:16

A hatékony véradásszervezési tevékenység egyik legfontosabb záloga a megbízhatóan működő, a magánszféra számos elemét magába foglaló kapcsolatrendszer.

Heves megyében a Vöröskereszt három egészségügyi intézménnyel szorosan együttműködve végzi a donormozgósítást. Az Országos Vérellátó Szolgálat Eger Területi Vérellátójával, valamint a gyöngyösi és hatvani kórházak transzfúziológiai osztályaival több mint jó munkakapcsolat alakult ki. Nemcsak az eredményeknek tudunk közösen örülni, de tekintettel vagyunk egymás problémáira, gondjaira is.

A kapcsolatrendszer következő legfontosabb elemének a megyei médiát tekintjük. A Heves Megyei Hírlap, az Eger Városi Televízió, a helyi rádiószerkesztőségek csak néhány kiragadott, fontos partner azok közül, akik nélkül nem tudnánk a szervező munkánkat végezni.

A megye három főiskolája, közel 30 középiskolája és számos alapfokú oktatási intézmény diákja és felnőtt munkatársa számtalan módon segít előbbre vinni a véradómozgalom ügyét.
A gazdasági szervezetek, önkormányzatok, egyházak és több civil partner anyagi, szervezési támogatását tapasztaljuk a véradó akció előkészítése és lebonyolítása során.


Source URL:
http://voroskereszt-heves.hu/node/68